Mezuniyet Töreni

Üniversitemizde İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Halil Aldemir ve Doç. Dr. Emrullah Fatiş, akademisyenler, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Program, bölüm birincisi Ümmiye Şavlı ‘nın konuşması ve ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un konuşmalarıyla devam etti. Rektör Karacoşkun, okuduğu  “Veda“ adlı şiiriyle öğrenci ve velilere duygusal anlar yaşattı.

Programın devamında mezun öğrencilerin hazırlamış olduğu eğlenceli slayt gösterileri izleyenleri güldürdü. Doğan Evin adlı öğrencinin seslendirdiği ilahilerle program devam etti.

Mezun olan öğrencilere plaket ve başarı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile program son buldu.