Üniversitemizin Büyük Başarısı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce yayımlanan 2017 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nin - üniversitelerin ilgili fakültelerinden mezun adayların sayısı ile KPSS genel yetenek, genel kültür testi, KPSS eğitim bilimleri testi, ÖABT ham puan ortalamaları ve KPSSP121 puan ortalamalarını da içeren - analizine yer veren değerlendirme raporuna göre Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği alanında Üniversitemiz 2017 KPSSP121 puan ortalamasıyla en başarılı 10 üniversite arasına girme başarısı göstermiştir.

* Bu başarıyı gerçekleştiren öğrencilerimizi tebrik ediyor, onların yetiştirilmesinde emeği geçen akademik kadromuzu kutluyoruz.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2018