Kur'an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Bünyamin AÇIKALIN (Başkan)

Öğr. Gör. Ahmet Yasin DİNÇER

Öğr. Gör. Ömer Mehmet ULUSOY

Öğr. Gör. Mehmet ŞEKER

Arş. Gör. Enes BOZMAZ

Arş. Gör. Emine ASLAN

Kur'an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Etkinlikleri

1. el-Müzhir Okumaları: Haftada bir gün Kur'ân-ı Kerim Okuma ve Kırâat İlmi Anabilim Dalı öğretim elemanlarının katılımıyla Muhammed Hâlid Mansûr ve arkadaşlarının hazırlamış olduğu "el-Müzhir fî Şerhi'ş-Şatibiyye ve'd-Dürre" adlı eser okunmaktadır.

2. Hafızlık Programı: Bölümümüzde hafızlık yapmak isteyen öğrenciler için biri bayanlara diğeri erkeklere yönelik olmak üzere, hafızlık etüt sınıflarımızda hafızlık programı uygulanmaktadır.

Son Güncelleme: 2023-03-08 17:18:33

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024