Üniversitemizde Öğrencilerimizin Sunumuyla İslam ve Yahudilik Temalı Panel Gerçekleşti

Fakültemiz bünyesinde öğrencilerimizi akademik çalışmalara teşvik etmek ve cesaretlendirmek amacıyla üniversitemiz öğrenci topluluklarından İnsan Hakları Topluluğu'nun desteğiyle 09.01.2024 tarihinde "Müslüman-Yahudi İlişkileri Bağlamında Medine'deki Üç Büyük Yahudi Kabilesi: Beni Kaynuka, Beni Nadir, Beni Kurayza" konulu öğrenci paneli başarıyla gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil Aldemir, panelist öğrenciler Müzeyyen Barazi, Fatime Kömürcü ve Kevser Demirbüken ile moderatör Dicle İnan ve panel sunucusu Gülay Meryem Korkmaz'ı dekanlık makamında kabul etti.