Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

2023-2024 Yılı İlahiyat Fakültesi mezuniyet programı gerçekleştirildi. Programda Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Prof. Dr. Halil ALDEMİR konuşma yaptı. Ardından fakülte bazında dereceye giren öğrencilere plaket takdimi yapıldı. Fakülte birincisi Melike KARA'ya, fakülte ikincisi Gökhan KALKAN'a ve fakülte üçüncüsü Esranur ETKER'e Dekanımız Prof. Dr. Halil ALDEMİR plaket takdim etti. Daha sonra birinci öğretim birincisi Melike KARA'ya birinci öğretim ikincisi Gökhan KALKAN'a ve birinci öğretim üçüncüsü Aslı ERAT'a Dekan Yardımcımız Doç Dr. Mehmet KARAKUŞ Başarı belgesi ve hediye takdiminde bulundu. İkinci öğretim birincisi Esranur ETKER'e, ikinci öğretim ikincisi İlknur ÖNCEBE'ye ve ikinci öğretim üçüncüsü Nuray SALTALI'ya  Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Mustafa KINAĞ  başarı belgesi ve hediye takdim etti. Program Kep Atma Töreni'yle son buldu. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, hayat boyu başarılar dileriz.