Fakülte Dekanımız İdari Personelimiz ile Bir Araya Geldi.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Halil ALDEMİR, 2024-2025 Akademik Yılı başlangıcı vesilesiyle fakültemiz idari personeli ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede fakültemizin idari işleyişi hususundaki çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Yeni dönemde yapacakları çalışmalarda aynı gayreti kendilerinden beklediklerini ve yapacakları özverili çalışmaların fakültemize katkı sunacağını iletti.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024