Akademik Paylaşım Toplantıları - Tam Liste

Etkinlik Programı - Akademik Paylaşım Toplantılarının Tam Listesi için tıklayınız.

Fakültemiz'de haftalık olarak gerçekleştirdiğimiz Akademik Paylaşım Toplantılarına, koronavirüs tehlikesi nedeniyle ülke genelinde tüm üniversiteleri kapsayacak şekilde alınan kararlara dayalı olarak ve uygulanması gereken önlemler çerçevesinde bir süre ara verilmiştir. Yetkili merciilerin yapacağı ikinci bir açıklamaya kadar toplantılar düzenlenmeyecektir. (18.03.2020)

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020