İlahiyat Fakülteleri Dekanları E-Toplantısı

26 Haziran Cuma Saat 14.00'te Sayın YÖK Başkanımızın katılımı ve YÖK Yürütme Kurul Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman hocanın moderatörlüğünde İlahiyat - İslami İlimler Fakülteleri Dekanları ile bir e-toplantı yapılmıştır. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil ALDEMİR'in de katıldığı toplantıda  "Pandemi Sürecinde Uzaktan Eğitim İle İlgili Yaşanan Sorunlar ve  Çözüm Önerileri" konuları ele alınmıştır.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020