Hazırlık Sınıfı Ders Kitapları Temini

Sevgili Öğrenciler;

Bu yıl Arapça hazırlık sınıflarında okutulacak olan ders kitaplarını, Mektep Yayınları'nın online satış sitesinde fakültemiz için özel olarak oluşturulan link üzerinden temin edebilirsiniz. Bu link üzerinden yapılan alışverişlerde kitapları daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Linke tıklamadan doğrudan online satış sitesinden yapılan alışverişlerde, fakültemize özel olarak uygulanan indirimden yararlanmanız mümkün olmayacaktır. Bu nedenle kitaplarınızı aşağıdaki link üzerinden satın almanız tavsiye olunur.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020