Hazırlık Sınıfı Oryantasyon Toplantısı

21/10/ 2019 Pazartesi günü saat 14.30 da Mühendislik Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu'nda hazırlık sınıfları için oryantasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıda İlahiyat Fakültemiz Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Halil ALDEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARAKUŞ ile Arap Dili ve Belağatı Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yakup GÖÇEMEN öğrencileri bilgilendirdiler.

Ayrıca, Fakültemiz 2019 mezunları arasında birinci olan Cennet GEZER de, Anadolu Lisesi mezunu olarak İlahiyat Fakültesi'nde nasıl başarılı olduğunu, ilahiyat eğitimi için İmam Hatip Lisesi mezunu olmamanın dezavantajlı bir yönünün olmadığını arkadaşları ile paylaştı.

Son Güncelleme: 2019-10-22 20:14:54

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2019