Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2024-2025 güz dönemi akademik kurul toplantısı fakülte Dekanımız Prof. Dr. Halil ALDEMİR başkanlığında gerçekleştirildi.  Dekanımız Prof. Dr. Halil ALDEMİR ders dağılımı, ders programı, derslerin işlenişi, anabilim dalı başkanlıklarının sorumlulukları, mesai hassasiyeti, öğrenci topluluklarının faaliyetlerinin önemi, tezlerin zamanında tamamlanması, tasarruf tedbirleri, proje ve yayın konusunda Dekanlığın beklentileri vb. konularda bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı sonunda Fakülte yönetimi bölüm başkanlarına ve söz almak isteyen öğretim elemanlarına görüşlerini beyan etme imkanı verdi. Toplantı iyi dileklerle ve temennilerle sonlandırıldı.