Hızlı Erişim

İlahiyat Fakültesi

Din Felsefesi Ana Bilim Dalı Temmuz Ayı Kurul Toplantısı Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Çamcı Başkanlığında Gerçekleştirilmiştir
24
Tem 2026

Din Felsefesi Ana Bilim Dalı Temmuz Ayı Kurul Toplantısı Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Çamcı Başkanlığında Gerçekleştirilmiştir

Kilis 7 Aralık Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi Anabilim Dalı, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasının ardından akademik yayın projeleri, kalite standartları ve kurumsal gelişim hedefleri doğrultusunda aylık akademik kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantının açılışında bir önceki aya ait kurul kararları gözden geçirildi. Toplantıda, Anabilim Dalının eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı ile liderlik ve yönetişim faaliyetlerinin Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Kalite El Kitabı ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) ölçütleri çerçevesinde bütüncül bir yaklaşımla değerlendirildiği ifade edildi. Ele alınan başlıklar ve alınan kararların Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) çalışmalarında kanıt olarak kullanılacağı ve süreçlerin izlenebilirliği açısından her güncellemenin kayıt altına alınmasının önemi vurgulandı.

2025-2026 eğitim-öğretim yılı ders döneminin sona ermesiyle birlikte öğretim üyelerinin odak noktalarını bilimsel araştırma ve yayın çalışmalarına kaydırdığı belirtildi. Bu kapsamda, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Etik" temalı kitap projesi yeniden gündeme getirilerek akademik takvim ve çalışmanın detayları değerlendirildi.

Önceki Haber Sonraki Haber